Gruppetur til SMILETS Ø FYN

Mini-krydstogt og Ø-HOP til LYØ OG AVERNAKØ - Perlerne i Det Sydfynske Øhav – Oplev de stærke historier på Forsorgsmuseet/Fattiggården i Svendborg – Hygge, panoramaudsigt og lækker mad på Hotel Christiansminde i Svendborg

Overnatning og forplejning på Hotel Christiansminde i Svendborg

Vi bor på det 4-stjernede Hotel Christiansminde, der ligger i smuk natur direkte ud til vandet og Svendborgsund. Hotellet er kendt for sit gode nordiske køkken, der om muligt bruger lokale råvarer.

Vi bliver budt velkommen af hotellets gruppechef og kan om aftenen tage plads i hotellets panoramarestaurant, hvor vi får serveret en to-rettes middag og efterfølgende kaffe eller te i Panorama Restaurant. Om morgenen byder hotellet på den store morgenbuffet mens vi kan nyde udsigten og det smukke landskab omkring hotellet.

Turen er: EKSKLUSIV bustransport til og fra Svendborg og under opholdet. Drikkevarer for egen regning. Der tages forbehold for tider og programændringer.

  • En overnatning i dejligt værelse og stor morgenbuffet på Hotel Christiansminde – dag 1.
  • Entré og en times guidet rundvisning på Forsorgsmuseet/Fattiggården i Svendborg – dag 1.
  • Oplev den hyggelige by Svendborg på egen hånd. Lunch på egen hånd - dag 1.
  • Velkomstdrink på Hotel Christiansminde – dag 1.
  • 2-retters menu – efter køkkenchefens valg – kaffe/te ad libitum i Panorama Restaurant på Hotel Christiansminde. Drikkevarer for egen regning. Eget lokale til hyggeligt samvær efter middagen – dag 1.
  • Mini-krydstogt og øhop til de små sydfynske øer Lyø og Avernakø – inkl. turguide fra Hotel Christiansminde tur/retur – Sejltur Lyø – Avernakø tur/retur – lækker frokostpakke fra Røgeri – kaffe og kage – og masser af oplevelser – dag 2.

PROGRAM –DAG 1:

Kl. 11:00: Ankomst i egen bus til Fattiggården/Forsorgsmuseet i Svendborg.

Kl. 11:15-12:45: Fattiggården/Forsorgsmuseet i Svendborg: Entré og 1 times rundvisning med lokalguide på Fattiggården/Forsorgsmusset og servering af FEDTEMADDER. (Museet tilbyder tankevækkende rundvisninger rundt i de stemningsfuld rum fra Fattiggårdens tid og i de spændende udstillinger om livet på kanten af samfundet før og nu. På vejen rundt på Fattiggården fortælles der om dagligdagen bag murene, og om de mange skæbner, som ofte boede i årevis på stedet. Danmarks Forsorgsmuseum i den gamle Fattiggård er det eneste museum af sin slags i verden). Lidt tid på egen hånd.

Kl. 13:00-15:45: Oplev Svendborg, som er en havne- og søfarts by på det sydlige Fyn. Lunch på egen hånd.

Fra kl. 16:00: Velkomst og check-in på Hotel Christiansminde.

Kl. 19:00: Velkomstdrink. Servering af 2-retters menu – efter køkkenchefens valg – og kaffe/te ad libitum. Eget lokale til hyggeligt samvær efter middagen. Drikkevarer for egen regning.​

PROGRAM –DAG 2:

Fra kl. 07:00-08:30: Stor morgenbuffet i hotellets Panorama Restaurant. Check-ud.

Fra kl. 08:50: Afgang fra Hotel Christiansminde med turguiden, og kom med på en guidet tur til de små sydfynske øer, ud for Faaborg.

Her lever mennesker, der brænder for deres ø og som kæmper for at bevare liv på øerne. Disse beboere kommer vi i kontakt med.

Lokale beboere tager os med på traktortur på øen Lyø. I kommer til at sidde (godt) på ladet af en traktorvogn og køres rundt på øen. Undervejs fortælles der om de steder vi passerer. Og et passende sted, afhængigt af vejret, serveres frokostpakker fra et røgeri i Faaborg. Her er mulighed for at købe drikkevarer for egen regning.

Så går turen til Avernakø. Her fortæller jeres turguide, hvordan livet former sig på de to "del-øer" Avernak og Korshavn, der forbindes med en dæmning. Vi besøger en af øens ildsjæle Gitte Ged. Hun har i sin butik masser af lækre produkter til salg og hun serverer kaffe og kage. Vi tager på kirkegården på Avernak og turguiden fortæller jer om kirken og øens beboere gennem tiderne. I får også spændende historier om dramatiske ting, der er foregået på øerne som smuglerier, kidnapning af danske konger og overlevelse under krige.

Vores turguide er en anerkendt indfødt historiefortæller med stor viden. Hun er med på bussen fra start til slut og foruden at fortælle historier tager hun sig også af alt det praktiske.

Afgang fra Hotel Christiansminde kl. 8.50 ankomst retur til Hotel Christiansminde 16.40.

Fra kl. 17:00: Bussen kører herefter hjemad.

GENERELLE BETINGELSER:

Alle priser er pr. person. Alle priser er i DKK og inkl. 25% moms, afgifter og betjening. Drikkevarer er IKKE inkluderet.

ANNULLERINGSBETINGELSER FOR OVERNATTENDE GRUPPER VED MINIMUM 35 betalende:

Annullering af hele grupper kan ske omkostningsfrit frem til 8 uger før ankomst. Mindre end 1 måned før ankomst faktureres med 75 %.

Annullering af op til 10 % af de reserverede værelser kan dog ske omkostningsfrit indtil 24 timer før ankomst. Ved annullering, som altid skal ske skriftligt, forstås reduktion, afkortning, omplacering samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES.

Passer ovennævnte programtur ikke ind i jeres program tag gerne kontakt for et uforpligtende forslag til en anden spændende gruppetur til DET SMILENDE FYN.

Velkommen til Fyn og bliv overrasket over den autentiske idyl og skønhed og mærk roen sænke sig efter skønne timer i godt selskab.

Med venlig hilsen og på gensyn på Hotel Christiansminde

Joan Schøler

Gruppe- og salgsansvarlig

M: +45 91 89 44 58 E-mail: js@christiansminde.dk

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk