VIP-bus til både fest og arbejde med plads til 37 personer

Lej vores bus til forskellige typer arrangementer

Har du brug for buskørsel i forbindelse med en fest, et teambuilding-event eller noget helt tredje, så har vi hos A-Busserne/Turismo den helt rette VIP-bus til formålet. Vores VIP-bus er både en partybus og en bus, som man kan arbejde i, og den er derfor et oplagt valg til mange forskellige private og erhvervsmæssige arrangementer.

Vi holder selv til i Ølstykke, hvorfor vi blandt andet har særligt mange kunder fra lokalområdet, Roskilde, København og omegn, der efterspørger vores busservice.

Der er både musikanlæg og øl-fustage i bussen

I vores VIP-bus er der plads til helt op til 37 personer, og derudover er der både et musikanlæg i bussen samt en øl-fustage. Denne bus er derfor et oplagt valg, når du skal have transporteret dine gæster til en fest og ønsker enten at starte eller at fortsætte festen i bussen.

Herudover er vi et busselskab med over 30 års erfaring, der går utroligt højt op i altid at sikre vores kunder den absolut bedste service, for din tilfredshed betyder alt for os. Derfor kan du altid forvente, at du og dine gæster får et højt serviceniveau, når du vælger at leje vores VIP-bus til et arrangement. 

Kontakt os og få beregnet en pris på leje af vores VIP-bus

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores VIP-bus, vores priser eller vores services.

Vi hører selvfølgelig også gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, hvor meget det vil koste at leje vores VIP-bus med chauffør på den ønskede dato og i det ønskede tidsrum. Vi beregner gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, uanset om du skal bruge bussen som partybus eller i arbejdshenseende.

Vi tilbyder altid en bustransport til en billig pris uden at gå på kompromis med den gode service.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk