"​Berlin Optimal"

Rejse I -

4- dages rejse til Berlin inklusive Potsdam med fuldpension eller delvis fuldpension, alle udflugter, entréer, kanalsejlads på floden Spree i Berlin samt dansktalende rejseleder alt i henhold til program.

Vi bor i centrum af Berlin direkte på Alexanderplatz på det 4-stjernede „Hotel Park Inn“ (I-a) lige overfor TV-tårnet. Du kan også vælge to 4-stjernede hoteller ved Kurfürstendamm: „Hotel Crowne Plaza Berlin“ (I-b) og „Hollywood Media Hotel“ (I-c).

Dag 1:

Den dansktalende lokale rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten til hotellet. Efter indkvartering serveres aftensmad og velkomstdrink kl. 19. Der bliver herefter tid til at gå en aftentur i den smukke by.

Dag 2:

Rejselederen tager gruppen med på en sightseeing tur til nogle af Berlins kendte steder. Kl. 12 sejler deltagerne på en 1½ times sejltur på floden , Spree. Under sejlturen serveres frokost + 1 stk. drikkevare. Ca. kl. 14.30 besøges den imponerende Rigsdagsbygning med glaskuplen øverst i bygningen. Adgangen hertil er begrænset og besøgstilladelse gives kun af den officielle myndighed. Eftermiddagskaffe med kage serveres i luksuscaféen "Käfer" i Rigsdagsbygningen. Ca. kl. 17 er deltagerne tilbage på hotellet med tid til shopping inden aftensmaden (ved fuldpension) der serveres på hotellet kl. 19. (ca. km. 30)

Dag 3:

udflugten til Potsdam: Første stop er ved den berømte "Glienecke Brücke" hvor øst- og vestagenter blev udvekslet under "den kolde krig". Gruppen fortsætter til "Schloss Cicilienhof" hvor 2. verdenskrig blev afsluttet og deltagerne besøger de berømte værelser på sloet. Turen fortsætter til "Schloss Sanssouci" i den smukke Sanssouci park. Frokosten serveres i restaurant "Mövenpick" tæt ved Sanssouci parken. Sidste stop er ved det imponerende slot "Neues Palais". Hjemkomst til hotellet med mulighed for shopping ca. kl. 14.30. Ved helpension aftensmad fra kl. 18. (km. 86)

Dag 4:

Efter den overdådige morgenmadsbuffet starter hjemturen mod Danmark.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799