Oplev Thüringens smukke hovedstad

​Rejse A -

Med Europas største blomsterpark, den store domkirke m.m. I alt 3 udflugtsdage l nye spændende seværdigheder og arakoner i henhold l nedenstående program.

Dag 1:

Deltagerne bor i Erfurts "Altstadt" enten på Hotel "Radisson Blu" eller på Hotel "Best Western". Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten. Efter indkvartering serveres velkomstdrink og aftensmad. Efter aftensmaden indbyder Erfurts gamle bydel l en spadseretur.

Dag 2: Erfurt opleves:

Efter morgenmaden tager rejselederen

gæsterne med på en byvandring hvor deltagerne bl.a. besøger den imponerende domkirke, den bebyggede bro: "Krämerbrücke" m.m. Bussen henter gruppen på Tysklands største markedsplads ved domkirken og kører nogle få km. l Europas største blomsterpark hvor deltagerne får en køretur i blomsterparken med "Blomstertoget". Hereer serveres frokosten i parkens restaurant. Der bliver selvfølgelig også d l at gå rundt i parken og se de smukke blomster. Resten af eermiddagen er l egen disposion i den smukke by. (km. 6)

Dag 3: Weimar, Leuchtenburg og Jena:

Efter morgenmaden starter gruppen og kører l den højtiddlige mindepark med "Klokketårnet" ved den tidligere koncentrationslejr "Buchenwald" der ligger med smuk udsigt over Saaledalen. Deltagerne ser også resterne af koncentrationslejren. Gruppen fortsæter l "Leuchtenburg" hvor gæsterne køres med shuttle-bus op l borgen. Her serveres middagsmaden hvorefter der bliver lejlighed l både at besøge porcelænsudstillingen samt den meget omtalte porcelænskirke. Tilbageturen l bussen foregår igen med shuttle-bus. Vi fortsæter l byen Jena hvor eftermiddags kaffen serveres i det imponerende 120 m. høje "Intershoptower" hvorfra der er en enestående udsigt over byen Jena og det omkringliggende landskab fra den udvendige udsigtsplatform. Ca. kl. 17.30 er deltagerne tilbage på hotellet. (km. 148​)

Dag 4: Byen Gotha samt Tysklands pølsemuseum:

Første besøg er på et af Tysklands største barokslotte: "Schloss Friedenstein" i byen Gothe hvor deltagerne ser de smukke festsale, Tysklands ældste slotsteater og meget mere. Turen fortsætter l Tysklands "Bratwurstmuseum" hvor der serveres en overdådig frokost inkl. salat og snaps. Hjemkomst l Erfurt hen på eftermiddagen. (km. 71)

Dag 5:

Efter den store morgenmadsbuffet starter hjemturen l Danmark.

„Tips“

I Erfurt findes der mange hyggelige og smukke restauranter og café er der tilbyder både lokale og internationale aftenmenuer l overkommelige priser.​

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799