​Med "all-inklusive" program til Thüringens største attraktioner

Rejse N -

Vælg mellem 2 hoteller

Dag 1:

Grupperne bor i skisportbyen Oberhof på Treff Hotel Panorama eller på Schlossberghotel. Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten. Der serveres en velkomstdrink og efterfølgende serveres aftensmed inkl. 1 stk. valgfri drikkevare.

Dag 2:

Efter morgenmaden kører deltagerne rundt og ser de berømte sportsanlæg i Oberhof bl.a. de store skihopbakker og skøjtehallen. Turen fortsætter til det arbejdende hammermuseum "Tobiashammer", hvor gæsterne ser de store hammermaskiner i funkon samt ser verdens største dampmaskine som stadig kan køre på strøm. Gruppen ser også smedemesteren i arbejde og en af gæsterne får lov til at prøve at smede. Frokosten med drikkevare og snaps serveres i "Tobiashammer". Gruppen fortsætter til skovtoget: "Thüringer Waldbahn" som transportere gæsterne til de smukke krystalgrotter: "Marienglashöhle" Efterfølgende serveres eftermiddagskaffen i restaurant "St. Marien". Hjemkomst til hotellet ca. kl. 16.45. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 78)​

Dag 3:

Første besøg denne dag er i et historisk bunkermuseum fra DDR-den. Her ser gæsterne bl.a. køretøjer og andet udstyr fra 2. verdenskrig. Gruppen fortsætter til byen Meiningen, hvor gæsterne iføres fangedragter og "sættes i fængsel", hvilket betyder, at gæsterne får serveret frokost med drikkevare i cellerne i et tidligere fængsel. Der bliver herefter tid til lidt "Stadtbummel" inden eftermiddagskaffen serveres i udsigtsrestauranten "Skyline". Hjemkomst til hotellet ca. kl.16.30. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18 . (km. 115

Dag 4:

Efter morgenmaden kører gruppen til den UNESCO fredede by "Schmalkalden" hvor deltagerne går en lille byvandring med tid til at shoppe. Efterfølgende besøges en nougatfabrik med smagsprøver og deltagerne ser chokoladeudstillingen inden frokosten med 1 stk. drikkevare serveres. Turen fortsætter til Thüringens største vandfald i "Trusetal" hvor der bliver lejlighed til at gå op og ned langs vandfaldet. Der fortsættes til udsigtspunktet "Grosser Inselberg" hvor eftermiddagskaffen serveres i "Berggasthof Stöhr" - Gruppen er tilbage på hotellet ca. kl. 16.45. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 98)

Dag 5:

Efter den store morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799