”Erzgebirge” i Sydsachsen og Karlsbad i Tjekkiet

Rejse F -

5 dages rejse med ”all-inklusive” program.

Grupperne bor på „Hotel am Fichtelberg“ i kurbyen Oberwiesenthal. Fra hotellet er der smuk udsigt l enten Tjekkiet, Oberwiesenthal eller l bjerget "Fichtelberg".

Dag 1:

Efter ankomsten og indkvartering serveres velkomstdrink og aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra Tysklands største buffet. Gæsterne har gratis adgang til svømmehallen samt kan deltage i hotellets arrangementer. Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomst l Hotel am Fichtelberg.

Dag 2:

I dag starter vi med at besøge et hestetrukket minetransportsystem - det eneste i Europa. Herefter kører vi nogle få km. til den tjekkiske grænse, hvor vi besøger et stort vietnamesisk marked, hvor der simpelthen kan købes alt. Gruppen fortsætter en halv times kørsel til Sloet Schleau hvor gæsterne får serveret en slotsmenu i slotsrestauranten inkl. 1 stk. drikkevare. Efter maden er der rundvisning på sloet. I besøget indgår også et hjemstavnsmuseum og besøget sluer med smagsprøver på slottets forskellige kräuterlikører, som kan købes til favorable priser. Hereer serveres eermiddagskaffe med kage på hotellet. Aenbuffet med 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 88)

Dag 3:

I dag går turen til kurbyen Karlsbad i Tjekkiet, hvor første besøg er på den verdensberømte glasfabrik Moser. Her ser gæsterne produktionshallen, hvor der arbejder ca. 50 personer med fremstillingen af de meget smukke glasproduktioner. Efterfølgende besøger deltagerne glasudstillingen. Fra Moser kører gruppen gennem den smukke by Karlsbad og med en omstigning i en transferbus kører deltagerne ind til centrum af byen, hvor gruppen fortsætter med kabeltogbane til Karlsbads udsigtspunkt. Her serveres frokosten med 1 stk. drikkevare. Efter frokosten kan udsigtstårnet besøges med elevator. Gruppen kører tilbage til centrum med kabeltogbanen og her besøges de varme kilder og kolonaderne. Inden eftermiddagskaffen med kage og 1 gl. Becherovka kan gæsterne vælge om de vil selv vil gå rundt og kigge på byen eller om de sammen med rejselederen vil gå den lidt stejle strækning op til den russiske kirke. Aftenbuffet inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 76)

Dag 4:

Efter den overdådige morgenmadsbuffet kører gruppen med det gamle veterantog fra Oberwiesenthal til Cranzahl hvor bussen venter. Vi fortsætter til byen Annaberg-Buchholz hvor første besøg er i Sachsens største sengotiske kirke: Skt. Annen Kirche. Herfra fortsættes til et gammelt hammerværksted i funktion og som drives ved hjælp af vandkraft. Samme sted får deltagerne en demonstation i Erzgebirges berømte træsnitarbejde som sammen med andre lokale varer kan købes på stedet. Frokosten med 1 stk. drikkevare serveres i den nærliggende meget hyggelig restaurant ”Frohnauer”. Turen fortsætter l gondolsvævebanen i Oberwiesenthal, hvor gæsterne besøger toppen af Fichtelberg, hvorfra der er en betagende udsigt. Eftermiddagskaffen serveres i restauranten på Fichtelberg. Gruppen tager svævebanen tilbage til bussen og på få min. er gæsterne tilbage på hotellet. Resten af eftermiddagen er til egen disposion f.eks. en svømmetur eller en spadserertur til centrum af Oberwiesenthal. Aftenbuffet inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 62)

Dag 5:

Efter den overdådige morgenmadsbuffet starter hjemturen mod Danmark

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799