5-dages rejse til Lüneburger Heide

2024:

5-dages rejse med „all-inklusive” program til „Lüneburger Heide“ med hestevognturen, med besøg i Celle, i Europas største „Serengeti Safaripark” og i “Walsrode Weltvogelpark med Filmklubben Toveklubben fra den. 20. til 24. maj 2024.

Grupperne bor på 3-stjernet ANDERS Hotel i Walsrode (www.hotel-anders.de) med korte afstande til alle seværdigheder og attraktioner. På hotellet serveres hver dag morgen- og aftenbuffet inkl. 1 stk. drikkevare til aftensmaden. Frokost med 1 stk. drikkevare samt eftermiddagskaffe serveres på de 3 dagsudflugter.​

Dag 1:

Rejselederen tager imod gruppen ved ankomsten til hotellet. Efter ankomst og indkvartering serveres velkomstdrink samt middagsbuffet inkl. 1 stk. drikkevare.

Dag 2:

Efter morgenmaden starter gruppen kl. 08.45 og kører til "Schneverdingen" hvor deltagerne får ca.1.times hestevognstur gennem naturområder på „Lüneburger Heide“ som afsluttes med middagsmad inkl. 1 stk. drikkevare. Herefter fortsættes til "Walsrode Weltvogelpark" inkl. eftermid-dagskaffe, fugleshow og tid på egenhånd i parken. Hjemkomst til hotellet ca. kl. 17 med efterfølgende aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Dag 3:

Efter morgenmaden er første besøg kl. 09 hos "Heide-Wachs Kerzenfabrik" hvor deltagerne får udleveret en gave der har en værdi på 11 Euro. Dagsturen fortsætter til "Celle" hvor det smukke "Celler Schloss" besøges med dansktalende guide. Frokosten inkl. 1 stk. drikkevare serveres på restaurant i "Celle" og herefter besøges "Orchideen-Centrum" hvor der afsættes tid til indkøb m.m. Eftermiddagskaffen serveres lidt udenfor "Celle" i "Café Kalandstube". Hjemkomst til hotellet ca. kl. 17.30 med aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18.

Dag 4:

”Store Serengeti Dag”: Gruppen kører fra hotellet kl. 09.15 til en af verdens største safari- og oplevelsesparker. I parken findes et utal af vilde dyr og deltagerne får først en tur i parken med ”Serengeti bussen” hvor der kan opleves 1.500 forskellige dyr. Efter køreturen med ”Safari Bussen” serveres middagsmad inkl. 1 stk. drikkevare i parkens restaurant. Herefter har gæsterne tid på egen hånd til bl.a. at opleve ”Abejunglen” eller prøve en af de forskellige køreattraktioner i parken. Kl. 15 kan deltagerne opleve et ”Serengeti Show” og efterfølgende serveres eftermiddagskaffe med kage inden afgang fra safariparken. Aftenbuffet med 1 stk. drikkevare på hotellet fra kl. 18.

Dag 5:

Efter store morgenmadsbuffeten starter hjemturen til Danmark.

Ydelser:

  • Kørsel i moderne turistbusser • 4 x overnatning med halvpension • velkomstdrink • 3 x frokost
  • 3 x eftermiddagskaffe • 1 stk. valgfri drikkevare til aftens mad og til frokost
  • 3 x dagsudflugt inkl. hestvognturen, „Walsrode Weltvogelpark“ med „Fugleshow“, stearinlysfabrik med gave, undvisning i „Slottet Celle“, „Orkide-Centrum“, samt „Store Serengeti Dag“
  • 3 x dagsudflugt med dansktalende rejseleder og færge Rødby / Puttgarden tur/retur

Opsamling:

Kl. 6.00: Vanløse st. Vanløse Alle /ved Lagkagehuset.

Kl. 6.15: Valby st. Lyshøjgårdsvej, hvor busserne holder.​

Pris pr. person kr. 5.845,00 i dobbeltværelse

Tillæg eneværelse kr. 1.035,00 pr. person

Tilmelding til Toveklubben Lis Tønnesen

T​lf. 21 44 47 92 eller i Biografen.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799