Til "Rødhætteland" i det hessiske bjerglandskab

Rejse L -

med byerne Rotenburg og Fulda og inklusiv "Middelaldermiddag" med underholdning på "Tanneburg"samt en "Hessisk aen“ med buffet og musik. Hertil smuk flodsejlads på "Fulda". 5-dages rejse med „all-inklusive“ program.

Dag 1:

Der er motorvej fra Danmark til Kirchheim og ved ankomsten til "Hotel Seeblick" tager rejselederen imod gruppen og der serveres velkomstdrink. Så snart deltagerne er indkvarteret serveres aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Dag 2:

”Riddermiddag" på borg med arbejdende værksteder, bueskydning og eftermiddagskaffe“. Gruppen starter kl. 09 og første besøg er på den største borg i Hessen der hedder ”Burg Herzberg” og som ligger på et højdedrag med en fantastisk udsigt over landskabet. Gruppen får selv lov at gå rundt på borgen sammen med rejselederen. Gruppen fortsætter nu til dagens største oplevelse på middelalderborgen ”Tanneburg”, hvor der hersker en rigtig middelalderstemning med personalet i middelalderdragter m.v. Efter en velkomstdrink får gruppen serveret en kæmpe middelaldermiddag inkl. 1 stk. drikkevare. Der vil være underholdning af middelaldermusikanter både under middagen og efterfølgende udenfor. Efter middagen er der rundvisning på borgen og gæsterne vil se forskellige arbejdende værksteder. Borgens egne produktioner kan købes på stedet. Der vil også blive lejlighed til at prøve bueskydning. Inden vi returnerer til hotellet serveres eftermiddagskaffe med kage. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 148)

Dag 3:

”Flodturen med frokost i skovhye“. Gruppen starter kl. 09 og kører til den lille by Lispenhausen ved floden Fulda. Her går gruppen en kort tur over engen til bredden af floden Fulda hvor deltagerne stiger om bord på flodbåden der sejler gæsterne på Tysklands smukkeste flodtur til den hyggelige by Rotenburg. Vel ankommet til Rotenburg stiger vi på bussen og kører et kort stykke til en bayersk skovhytte, hvor der bliver serveret frokost inkl. 1 stk. drikkevare. Kan bussen ikke kører hele vejen til skovhyen foregår det sidste stykke med transferbus. Efter frokost kører gruppen tilbage til Rotenburg, hvor gæsterne selv kan gå rundt og bl.a. se den smukke slotspark der ligger i centrum. Ca. kl. 15.30 samles gruppen igen på den smukke markedsplads, hvor eftermiddagskaffe ad libitum med kage serveres i café Moritz. Er vejret til det sidder gæsterne udenfor på markedspladsen. Hen på eftermiddagen returneres til vort hotel til aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare. (km.78)

Dag 4:

”Fulda´s seværdigheder med luksusfrokost i park“. Efter morgenmaden kører gruppen afsted kl.09 til den nostalgiske by Fulda ved floden af samme navn. Vi parkerer centralt ved slotsparken i kort gåafstand til den gamle bydels gågader. Gruppen besøger først den store smukke domkirke og herefter besøges de smukke sale i byens slot der ligger modsat domkirken ved slotsparken. Gruppen fortsætter gennem slotsparken til vort frokoststed i Barocksalen på Fulda´s luksushotel og her serveres en kold frokost inkl. 1 stk. drikkevare. Er vejret til det sidder gruppen uden for på terrassen med udsigt til slotsparkens springvand. Efter frokost kan gæsterne på egen hånd gå den korte tur gennem slotsparken til den gamle bydel og gågaderne i centrum af Fulda. Gæsterne mødes igen kl. 15 i orangerisalen eller på terrassen i slotsparken til eftermiddagskaffe med kage. Hen på eftermiddagen kører gruppen tilbage til vort hotel og aftensmad inkl. 1 stk. valgfri drikkevare fra kl. 18. (km. 82)

Dag 5:

Efter morgenmadsbuffet´en starter hjemturen via A-7 eller A-4 der ligger få min. kørsel fra hotellet.

Hotellet arrangerer under opholdet en "Hessisk aen“ med buffet og dansemusik.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799