5-dages rejse til Dresden og omegn
​- nu med flere attraktioner og 2 hoteller

Rejse M -

Gruppen bor enten på Hotel Ibis eller på Hotel Pullman i indkøbsgaden Prager Strasse

Dag 1:

Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten. Efter ankomsten til hotellet og indkvartering serveres velkomstdrink og aftensmad. Efterfølgende kan gæsterne gå en aftentur på egen hånd i en af Europas smukkeste byer.

Dag 2:

Efter morgenmaden kører gruppen til et smukt udsigtspunkt uden for Dresden og tager her svævebanen op til udsigtstårnet som kan besøges med elevator. Efter nedkørsel med svævebanen fortsættes til "verdens skønneste mejeribuk" hvor der kan købes alverdens lækkerier. Deltagerne kører nu ind til centrum af Dresden hvor rejselederen tager gruppen med på en byvandring til de kendte steder bl.a. til "Frauenkirche" - Frokosten med snaps og 1 stk. drikkevare serveres i "Pulverturm" i centrum af Dresden. Herefter er der tid for gæsterne til at gå rundt på egen hånd inden der returneres til hotellet. (km. 20)

Dag 3:

Første besøg er i Dresdens gamle gasværk, der nu er ombygget til det enestående "Panometer". Her opleves et panorama i billeder og musik. Fra Panometer kører gruppen til det berømte udsigtspunkt "Bastei" hvor deltagerne kan opleve de fantasske klippeformaoner, de gamle broer m.m. Middagsmaden inkl. 1 stk. drikkevare serveres i "Panoramarestauranten" på Bastei klippen. Gruppen fortsætter til Pillnitz slotspark med de mange blomster. Deltagerne tager nu den gamle hjuldamper og sejler ind til Dresden. Under sejlturen serveres eftermiddagskaffe. Ankomst til hotellet ca. kl. 17.45. (km. 88)

Dag 4:

Første besøg er på vinsloet "Wackerbarth" hvor gæsterne får en rundvisning inklusiv 3 x vinsmagning. Gruppen kører videre til askepotslottet "Motzburg" hvor deltagerne stiger om i hestevogne og kører på en 30 min. tur til "Leuchurm". Her serveres frokost med 1 stk. drikkevare i restaurant "Leuchurm". Efter frokosten kører deltagerne tilbage med hestevogne til "Moritzburg" og der bliver nu lejlighed til at gå over på slotsøen. Ca. kl. 15 er gruppen tilbage på hotellet med tid til at udforske Dresden. (km. 43)

Dag 5:

Efter den store morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark.

„Tips“ I Dresden findes der mange hyggelige og smukke restauranter og café er der tilbyder både lokale og internaonale aftenmenuer til overkommelige priser.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799