De bedste seværdigheder og arakoner i Mecklenburg-Vorpommern

REJSE U: 4-dages ”all-inklusive” -

De 3 slotte: Schloss Ludwigslust, Schweriner Schloss og Hotel Schloss Neustadt-Glewe har tidligere haft relationer til det danske kongehus

Grupperne bor på det 4-stjernede „Hotel Schloss“ i Neustadt-Glewe. Morgen- og aftensmaden serveres på hotellet på nær en aften hvor gruppen får serveret ”Mecklenburger-Buffet” i ”Borgrestauranten” i Neustadt-Glewe. Til både frokost og aftensmad indgår 1 stk. valgfri drikkevare. Reservering kan forekomme i flere af hotellets afdelinger.

Dag 1:

Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten til hotellet hvor gruppen bliver indkvarteret og efterfølgende serveres velkomstdrink og aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Dag 2:

Efter morgenmaden starter deltagerne kl. 09.30 og kører en kort strækning til det største Barokslot i Mecklenburg-Vorpommern: ”Schloss Ludwigslust”. Her går gruppen sammen med rejselederen igennem det imponerende slot og ser bl.a. den store smukke festsal. Turen fortsætter til ”Jagdschloss Friedrichmoor” der ligger i naturskønne omgivelser. Middagsmaden inkl. 1 stk. drikkevare serveres på jagtsloet hvor deltagerne også ser et kendt fransk scenetapet fra 1814: ”la chasse a compiegnes” der oversat betyder ”kompagniets jagt i skoven”. Efter besøget på jagtslottet køres et kort stykke til den store bondegård ”Hof Denissen” hvor deltagerne først får en rundvisning og efterfølgende kan der købes lokale specialiteter samt gårdens egne produkter. Eftermiddagskaffen med kage serveres i gårdens restaurant. Hjemkomst til hotellet ca 16.45 og aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl.18. (km. 45)

Dag 3:

Gruppen starter efter morgenmaden og kører til Schwerin hvor rejselederen kører gæsterne på en byrundtur inden deltagerne besøger det smukke Schweriner Slot hvor gruppen får en rundvisning. Kl. 12 serveres frokosten inkl. 1 stk. drikkevare i restaurant "Schlosscafé". Efter frokosten besøges domkirken i Schwerin og efterfølgende har gæsterne tid til "Stadtbummel" inden gruppen tager udflugtsskibet på en 1½ times sejltur på de 4 Schweriner søer. Under sejlturen serveres eftermiddagskaffe. Denne sidste aften serveres "Mecklenburger Buffet“ inkl. 1 stk. drikkevare i "Burg-Restaurant" i Neustadt-Glewe. (km. 84)

Dag 4:

Efter indtagelse af den store morgenmadsbuffet starter den korte hjemtur til Danmark.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799