Seniorrejser i ind- og udland med kørsel, mad og overnatning

Vi tilbyder bustransport i vores komfortable busser

Hos A-Busserne/Turismo tilbyder vi et væld af forskellige seniorrejser med bus i både indland og udland. Fra vores base i Ølstykke har vi dog særligt mange efterspørgsler på vores buskørsel med startdestination i lokalområdet, Roskilde eller København, men der er også mange andre muligheder.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for busservice, og vi tilbyder vores seniorrejser i vores meget komfortable busser, hvor der kan være alt fra 17 personer til 78 personer i. Alle vores busser har naturligvis seler, ligesom de fleste også har toilet, kaffemaskine og køleskab. Endvidere er der også nogle af vores busser, der har både WIFI, fjernsyn og DVD/video.

Vælg mellem vores mange forskellige seniorrejser

Vi er medlem af rejsegarantifonden, og du kan derfor være helt tryg ved at vælge en af vores seniorrejser.

Vi har sammensat mange forskellige busrejser, som du blandt andet kan finde inspiration i her.

Vi har dog også mulighed for at sammensætte lige netop den busrejse, som du kunne tænke dig at få arrangeret. Vi sørger gerne for det hele lige fra kørslen til maden og overnatningen. 

Vi lægger stor vægt på den gode service

Uanset om det er i forbindelse med seniorrejser eller en anden form for bustransport, så har vi altid et stort fokus på at levere et meget højt serviceniveau. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse med vores buskørsel og med vores services undervejs.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores seniorrejser eller priser herpå, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en billig pris på lige netop den busrejse, som du kunne tænke dig at få arrangeret, så kontakt os allerede i dag. Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, ligesom vi står til rådighed med en besvarelse på alle dine spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk