Seniorrejser med tryghed i ind- og udland med kørsel, mad og overnatning

Komfortabel og pålidelig transport til seniorrejser

Både indenlands og udenlands

Hos A-Busserne/Turismo tilbyder vi en bred vifte af seniorrejser med bus, både indenlands og udenlands. Vores base i Ølstykke dækker især efterspørgsler fra hele Nordsjælland, Roskilde og København, men vi har også mulighed for at arrangere transport fra hele Sjælland.

Med over 30 års erfaring i busservice garanterer vi komfortable rejseoplevelser i vores moderne busser, der kan rumme fra 50 til 82 passagerer. Alle vores busser er udstyret med sikkerhedsseler, og de fleste har også faciliteter som toilet, kaffemaskine og køleskab. Derudover tilbyder nogle af vores busser ekstra bekvemmeligheder såsom Wi-Fi, TV og DVD/video.

Skræddersyede seniorrejser

Vi tilbyder et varieret udvalg af busrejser, som du kan finde inspiration til her på vores hjemmeside. Har du specifikke ønsker til din rejse, sammensætter vi gerne en løsning, der opfylder dine behov, inklusive transport, måltider og overnatning.

Som medlem af Rejsegarantifonden sikrer vi tryghed og kvalitet på alle vores seniorrejser.

Fokus på fremragende service

Uanset om det drejer sig om seniorrejser eller anden form for bustransport, prioriterer vi høj service. Vi stræber altid efter at sikre, at alle vores kunder er tilfredse med både buskørslen og de ydelser, vi leverer undervejs.

Kontakt os for tilbud og spørgsmål

Har du spørgsmål om vores seniorrejser eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en specifik busrejse, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og udarbejde et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov.​

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799