Seniorrejser med tryghed i ind- og udland med kørsel, mad og overnatning

Vi tilbyder bustransport i vores komfortable busser

Hos A-Busserne/Turismo tilbyder vi et væld af forskellige seniorrejser med bus i både indland og udland. Fra vores base i Ølstykke har vi dog særligt mange efterspørgsler på vores buskørsel med startdestination i hele Nordsjælland, Roskilde eller København, men der er også mange andre muligheder for kørsel fra hele Sjælland.

Vi har mere end 33 års erfaring inden for busservice, og vi tilbyder vores seniorrejser i vores meget komfortable busser, hvor der kan være alt fra 50 personer til 82 personer i. Alle vores busser har naturligvis seler, ligesom de fleste også har toilet, kaffemaskine og køleskab. Endvidere er der også nogle af vores busser, der har både WIFI, fjernsyn og DVD/video.

Vælg mellem vores mange forskellige seniorrejser

Vores busselskab er medlem af rejsegarantifonden, og du kan derfor være helt tryg ved at vælge en af vores seniorrejser.

Vi har sammensat mange forskellige busrejser, som du blandt andet kan finde inspiration i her. Vi har dog også mulighed for at sammensætte lige netop den busrejse, som du kunne tænke dig at få arrangeret. Vi sørger gerne for det hele lige fra kørslen til maden og overnatningen.

Vi lægger stor vægt på den gode service

Uanset om det er i forbindelse med seniorrejser eller en anden form for bustransport, så har vi altid et stort fokus på at levere et meget højt serviceniveau. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse med vores buskørsel og med vores services undervejs.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores seniorrejser eller priser herpå, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en billig pris på lige netop den busrejse, som du kunne tænke dig at få arrangeret, så kontakt os allerede i dag. Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, ligesom vi står til rådighed med en besvarelse på alle dine spørgsmål.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799