Enestående 5- eller 6- dages ”all-inklusive” rejse til de Bayerske Alper

Rejse Y -

med uforlignelige oplevelser og attraktioner i og omkring de kendte turistområder ved byerne Garmisch-Partenkirchen og Berchtesgaden. Hertil besøges oplevelser og attraktioner undervejs mellem de 2 byer.

Se hele programmet nedenstående. Du og din gruppe kan vælge mellem 2 af de følgende rejser: 5-dages ”all-inklusive” rejse uden Stop-Over overnatning undervejs 6-dages ”all-inklusive” rejse med 1 Stop-Over overnatning på udrejsen Stop-Over overnatninger på 4-stjernede hoteller enten i Kirchheim (A-7) eller i Merseburg (A-9)

6-dages rejse:

Dag 1:

Overnatning i enten Kirchheim eller Merseburg inkl. velkomstdrink, aftensmad med 1 stk. drikkevare samt morgenmad. Afgang fra hotellet næste morgen kl. 08. Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten.

Dag 2:

Undervejs fra Merseburg/Kirchheim gøres holdt ved en Raststäe med mulighed for gæsterne at få lidt at spise og drikke. Ønskes i stedet madpakker til hele gruppen koster det 75 kr. pr. person. Ankomst til hotellet i GarmischPartenkirchen først på eftermiddagen. Indkvartering og eftermiddagskaffe på vort hotel ”Vier Jahreszeiten”. Herefter tid til at kigge på Garmisch-Partenkirchen. Aftensmad med 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 500)

Dag 3:

Afgang til ”Alpspitzbahn” der bringer gæsterne op til det berømte udsigtspunkt ”Alpspix” bl.a. med 1 km. frit syn lodret ned gennem en glasterrasse. Gruppen kører ned igen med ”Alpspitzbahn” og tager nu med ”Zugspitzebahn” fra banegården til ”Zugspitze” Første del af turen foregår gennem en tunnel og herefter køres et kort stykke med ”Gletscherbahn” op til ”Zugspitze” hvor middagsmaden inkl. 1 stk. drikkevare serveres. Ca. kl. 14 returneres til Garmisch-Partenkirchen med tid til ”Stadtbummel” og shopping. Aftensmad med 1 stk. drikkevare på hotellet. (km. 15)

Dag 4:

Efter morgenmaden forlader gruppen Garmisch-Partenkirchen og kører ca. 70 km. til området ved ”Tegernsee”. Her besøges et kendt "Natur-Osteri" hvor deltagerne får smagsprøver og kan handle. Gruppen fortsætter et kort stykke til "Whisky-Deslleri" hvor der også uddeles smagsprøver med mulighed for Whisky indkøb. Efterfølgende køres et kort stykke ad ”Deutsche Alpenstrasse” til oplevelsesrestauranten ”Feuriger Tatzelwurm” hvor frokosten inkl. 1 stk. drikkevare serveres. Samme sted kan opleves et vandfald. Ca. kl. 16 er vi fremme på hotellet i Bad Reichenhall hvor gæsterne indkvarteres med efterfølgende eftermiddagskaffe. Inden aftensmaden kan den Kongelige Kurpark samt et ”Gradierwerk” (sundhedskilde) besøges gratis. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare på hotellet. (km. 215)

Dag 5:

Efter morgenmaden køres til en busparkeringsplads i ”Berchtesgaden”, hvor deltagerne stiger om i transferbusser der kører op til en elevator som bringer deltagerne op i ”Eagles Nest” (Hitlers Ørnerede) . Ca. kl. 11 returneres l bussen og turen fortsætter et kort stykke til ”Tysklands smukkeste sejltur” på ”Königsee”. Skibet lægger til i ”St. Bartholomä” hvor middagsmaden med 1 stk. drikkevare serveres. Herefter fortsætter sejlturen til ”Königsee Seelände“ hvor der bliver tid til shopping i gågaden. Ca. kl. 17.45 er gruppen tilbage på hotellet i Bad Reichenhall hvor aftensmaden med 1 stk. drikkevare serveres. (km. 57)

Dag 6:

Efter morgenmaden starter hjemturen til Danmark.

Bemærk venligst: Er vejret dårligt i "Gamisch-Partenkirchen" eller i "Berchtesgaden" gennemføres et andet program.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799