Rejse H:
​3 nye Harzen rejser på 1. kl. 4-stjernede hoteller

Ha: 5-dages rejse til Braunlage med ophold på 4-stjernet Hotel ”Marim” Rejse

Hb: 4-dages rejse til Goslar med ophold på 4-stjernet Hotel ”Der Achtermann” Rejse

Hc: 5-dages rejse til Hahnenklee med ophold på 4-stjernet Hotel ”Hahnenkleer Hof” Hotel ”Hahnenkleer Hof” er også velegnet til dårligt gående gæster.

Rejse Hb: 4-dages ”all-inclusive” rejse med ophold på 4-stjernet ”Der Achtermann” i Goslar.

Dag 1:

Rejselederen tager imod gruppen ved ankomst til hotellet. Herefter indkvartering, velkomstdrink samt aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Dag 2:

Efter morgenmaden starter dagen med en tur til den smukke by ”Wernigerode”. Her får gruppen først en lille byvandring med efterfølgende hestevognstur gennem ”Altstadt”, langs slottet, dyreparken m.m. Under turen serveres 1 snaps. Efter ankomst til hestegården ”Reiterhof” serveres frokost bl.a. med suppe og 1 stk. drikkevare. Efter frokost fortsættes til byen ”Schierke” hvor deltagerne stiger på veterantoget som kører op til toppen af ”Brocken” hvor udsigten bl.a. fra udsigtstårnet kan nydes. Eftermiddagskaffen serveres i ”Brockenherberge”. Nedturen foregår igen med veterantoget til Schierke. Ankomst til hotellet i Goslar ca. kl. 18 med efterfølgende aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare. (km. 112)

Dag 3:

Gruppen starter kl. 09 og første besøg er i den nærliggende mine hvor deltagerne får en tur med minetoget og med den ”den skæve” mineelevator. Turen går tilbage til Goslar hvor bytoget ”Bimmelbahn” kører deltagerne på en byrundtur i Goslar som ender på markedspladsen hvor byens klokkespil spiller kl. 12. Herefter serveres frokost med 1 stk. drikkevare i restaurant ”Buerhanne”. Efter frokosten bliver der tid for deltagerne til at gå rundt og shoppe på egen hånd. Det vil også være muligt at besøge slottet ”Kaiserpfalz” Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare på gruppens hotel i Goslar fra kl. 18. (km. 6)

Dag 4:

Efter morgenmadsbuffetén pakkes kufferten og gruppen returnerer til Danmark.

fb-24  Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.8/5 stjerner på baggrund af 26 anmeldelser fra Facebook​​

"De er billigere end andre selskaber og så er det en dejlig tur fordi man er hjemme i ordenligt tid. De er hjælpsomme og der er god tid til at handle. I skal alle have stor ros. Vi ses d. 3./8. 19."


- Mette Lundberg via Facebook

"De er mega søde og venlige mennesker"


- Lene Bjerg Andersen via Facebook

"Skolebørnene på min søns skole (Sigerslev Øster Privatskole) synes rigtig godt om jeres chauffører !!"


- Kim Hendy via Facebook

Har du spørgsmål?

A-Busserne/Turismo ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

A-Busserne/Turismo ApS – CVR: 17492799