Rejse O - 2019/2020:

​4-dages "all-inklusive" rejse til Rügen med hotelophold i den smukke by Stralsund

Vælg mellem 2 hoteller

Rejsen til Rügen sælges kun i månederne april, maj, juni, september og oktober idet der i månederne juli og august er alt for mange turister på Rügen. I månederne juli og august er det vanskeligt at køre på vejene med ventetider og kø overalt ligesom det vil være vanskeligt tidsmæssigt at gennemføre vore dagsudflugter.

Gruppen bor enten på „Hotel Zur Post” eller på Hotel ”Schweriner Hof”. Begge hoteller ligger på markedspladsen i Stralsund.

Dag 1:

Rejselederen tager imod gruppen ved ankomsten med en velkomstdrink og efter indkvartering serveres aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. Efter aftensmaden er der tid til at opleve i den smukke by.

Dag 2:

Efter morgenmaden starter gruppen kl. 08.30 og kører over den nye store bro til Rügen. Første besøg er i "Naonalpark-Zentrum-Rügen" hvor gæsterne kan nyde udsigten til de hvide kridtskrænter fra udsigtsplaorm "Königstuhl". Turen fortsætter til "Naturpark Rügen" hvor gæsterne kan opleve Tysklands største "Trætopvandring" på gangsikre ser og fra en udsigtsplatform 26 m oppe i toppen af træerne se ud over skov og hav. Efterfølgende serveres middagsmad inkl. 1 stk. drikkevare i restaurant "Boomhus". Nu kører gruppen til den hvide by Sellin hvor eftermiddagskaffen serveres i restauranten på udsigtsbroen med kig til Østersøen. På hjemturen til Stralsund kører vi gennem den store rundkørsel med de mange ens hvide huse der hedder "Circus von Putbus". Ankomst til hotellet ca. kl. 17. Aftensmad med 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 154)

Dag 3:

Denne dag starter med en lille bytur fra hotellet til havnen. Herfra sejler gruppen med ”Weisse Floe” bl.a. til den nybyggede bro mellem Stralsund og Rügen. Sejlturen ender ved det berømte og tidligere skoleskib ”Gorch Fock 1” der blev bygget i 1933. Skibet er 82m langt, 37m højt og benytter et sejlareal på 1.800 m². Efter besøget på ”Gorch Fock 1” spadserer deltagerne et kort stykke til det store nye akvarium ”Ozeaneum” hvor alle slags fisk, blæksprutter og meget andet fra de nordlige have kan opleves. Frokosten med 1 stk. drikkevare serveres i ”Ozeaneum”s restaurant. Resten af eftermiddagen kan gæsterne anvende til lidt ”Stadtbummel” eller afslapning på hotellet. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 4)

Dag 4:

Efter den store morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk