Tag med til Dresden

5-dages rejse med "all-inclusive" program fra den 25. - 29. maj 2019

Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 4.585,00. Tillæg for eneværelse kr. 610,00 pr. person

Vi bor på Hotel Pullman i indkøbsgaden Prager Strasse. Det er 5-dages rejse med "all-inclusive" program fra den 25. - 29. maj 2019:

Dag 1:

Den dansktalende rejseleder tager imod os ved ankomsten. Efter ankomsten til hotellet og indkvartering serveres velkomstdrink og aftensmad. Efterfølgende kan gæsterne gå en aftentur på egen hånd i en af Europas smukkeste byer. 

Dag 2:

Efter morgenmaden kører vi til et smukt udsigtspunkt uden for Dresden og tager her svævebanen op til udsigtstårnet som kan besøges med elevator. Efter nedkørsel med svævebanen fortsættes til "verdens skønneste mejeributik" hvor der kan købes alverdens lækkerier. Vi kører nu ind til centrum af Dresden hvor rejselederen tager os med på en byvandring til de kendte steder bl.a. til "Frauenkirche" - Frokosten med snaps og 1 stk. drikkevare serveres i "Pulverturm" i centrum af Dresden. Herefter er der tid for gæsterne til at gå rundt på egen hånd inden der returneres til hotellet. (km. 20). 

Dag 3:

Første besøg er i Dresdens gamle gasværk, der nu er ombygget til det enestående "Panometer". Her opleves et panorama i billeder og musik. Fra Panometer kører vi til det berømte udsigtspunkt "Bastei" hvor deltagerne kan opleve de fantastiske klippeformationer, de gamle broer m.m. Middagsmaden inkl. 1 stk. drikkevare serveres i "Panoramarestauranten" på Bastei klippen. Vi fortsætter til Pillnitz slotspark med de mange blomster. Deltagerne tager nu den gamle hjuldamper og sejler ind til Dresden. Under sejlturen serveres eftermiddagskaffe. Ankomst til hotellet ca. kl. 17.45. (km. 88).

Dag 4:  

Første besøg er på vinslottet "Wackerbarth" hvor gæsterne får en rundvisning inklusiv 3 x vinsmagning. Vi kører videre til askepotslottet "Motitzburg" hvor deltagerne stiger om i hestevogne og kører på en 30 min. tur til "Leuchtturm". Her serveres frokost med 1 stk. drikkevare i restaurant "Leuchtturm". Efter frokosten kører vi tilbage med hestevogne til "Moritzburg" og der bliver nu lejlighed til at gå over på slotsøen. Ca. kl. 15 er gruppen tilbage på hotellet med tid til at udforske Dresden. (km. 43).

Dag 5:

Efter morgenmaden starter hjemturen til Danmark.

Information og betaling: 

Der indbetales depositum på kr. 500,00 pr. person ved tilmelding, restbeløbet indbetales senest den. 1 april 2018.

Indbetaling til Reg.nr. 3430 konto nr. 3433091191

Opsamling: Kl. 5.30 Brønshøj Torv , Kl. 6.15 Ølstykke Bibliotek

Ønskes morgenbuffet på færgen Gedser/Rostock på udturen er der tillæg på kr. 114,- pr. person

Ønskes aftenbuffet på færgen Rostock/Gedser på hjemturen er der et tillæg på kr. 169,- pr. person

Vigtig!!!!

Hvis man ønsker mad på færgen skal dette

bestilles, når man bestiller rejsen

Tilmelding/yderligere oplysninger

A-Busserne/Turismo på telefon +45 47 17 81 52

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk