Rejse M - 2019/2020:

​ 5-dages rejse til Dresden og omegn - nu med flere attraktioner og 2 hoteller

Gruppen bor enten på Hotel Ibis eller på Hotel Pullman i indkøbsgaden Prager Strasse

Dag 1:

Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten. Efter ankomsten til hotellet og indkvartering serveres velkomstdrink og aftensmad. Efterfølgende kan gæsterne gå en aftentur på egen hånd i en af Europas smukkeste byer.

Dag 2:

Efter morgenmaden kører gruppen til et smukt udsigtspunkt uden for Dresden og tager her svævebanen op til udsigtstårnet som kan besøges med elevator. Efter nedkørsel med svævebanen fortsættes til "verdens skønneste mejeribuk" hvor der kan købes alverdens lækkerier. Deltagerne kører nu ind til centrum af Dresden hvor rejselederen tager gruppen med på en byvandring til de kendte steder bl.a. til "Frauenkirche" - Frokosten med snaps og 1 stk. drikkevare serveres i "Pulverturm" i centrum af Dresden. Herefter er der tid for gæsterne til at gå rundt på egen hånd inden der returneres til hotellet. (km. 20)

Dag 3:

Første besøg er i Dresdens gamle gasværk, der nu er ombygget til det enestående "Panometer". Her opleves et panorama i billeder og musik. Fra Panometer kører gruppen til det berømte udsigtspunkt "Bastei" hvor deltagerne kan opleve de fantasske klippeformaoner, de gamle broer m.m. Middagsmaden inkl. 1 stk. drikkevare serveres i "Panoramarestauranten" på Bastei klippen. Gruppen fortsætter til Pillnitz slotspark med de mange blomster. Deltagerne tager nu den gamle hjuldamper og sejler ind til Dresden. Under sejlturen serveres eftermiddagskaffe. Ankomst til hotellet ca. kl. 17.45. (km. 88)

Dag 4:

Første besøg er på vinsloet "Wackerbarth" hvor gæsterne får en rundvisning inklusiv 3 x vinsmagning. Gruppen kører videre til askepotslottet "Motzburg" hvor deltagerne stiger om i hestevogne og kører på en 30 min. tur til "Leuchurm". Her serveres frokost med 1 stk. drikkevare i restaurant "Leuchurm". Efter frokosten kører deltagerne tilbage med hestevogne til "Moritzburg" og der bliver nu lejlighed til at gå over på slotsøen. Ca. kl. 15 er gruppen tilbage på hotellet med tid til at udforske Dresden. (km. 43)

Dag 5:

Efter den store morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark.

„Tips“ I Dresden findes der mange hyggelige og smukke restauranter og café er der tilbyder både lokale og internaonale aftenmenuer til overkommelige priser.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk