Rejse G - 2019/2020:

​ Oplev ”Franken”

med UNESCO byen ”Bamberg” der er Tysklands ”ølby” nr. 1 og UNESCO byen ”Würzburg” der har en af Tysklands mest kendte vinregioner.

Rejsen er en 5-dages med ”all-inclusive“ program. Grupperne bor på det superior ”Welcome Kongresshotel Bamberg” der har en rolig beliggenhed ved en sideflod til ”Main”   

Program for de enkelte dage:

Dag 1:

Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten til hotellet. Efter indkvartering serververes velkomstdrink og aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Dag 2:

Efter morgenmadbuffetén henter ”Bambergs byrundfart” gruppen på hotellet kl. 09.30 og kører på sightseeingtur til alle de kendte steder og seværdigheder i Bamberg. Herefter besøges Domkirken og slottet ”Neue Residenz”. Middagsmaden med 1 stk. drikkevare serveres i restaurant ”Schlenkerla” lige ved domkirken og recidenspaladset. Efter middagsmaden går gruppen hen til floden ”Main” og her stiger deltagerne om bord i udflugtsskibet som sejler en eftermiddagstur på floden inkl. eftermiddagskaffe. Ca. kl. 16 er deltagerne tilbage på hotellet. Aftensmad på hotellet inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. Efter aftensmaden kan en spadserer tur på stien ved floden anbefales. (km. 6)

Dag 3:

Efter morgenmaden kører gruppen til vinbyen ”Würzburg” hvor første besøg er i den eventyrlige smukke have ved ”Recidenzsloet”. Her kan deltagerne også besøge slottets kirke. Turen fortsætter et kort stykke udenfor Würzburg hvor gruppen besøger vinproducenten ”Reiss”. Deltagerne bydes velkommen med 1 glas Sekt hvorefter gruppen får en rundvisning i vinkælderen. Efterfølgende serveres en lokal frokost inkl. mineralvand samt vinsmagning på 3 af vinproducentens vine. Efter frokost og vinarrangementet køres retur til Würzburg og nu besøges den imponerende borg ”Marienberg” der ligger højt hævet med en fantastisk udsigt over ”Würzburg” Deltagerne kan gå frit rundt på hele borgen og blive betaget af de forskellige udsigter. Samme sted drikkes eftermiddagskaffe hvor deltagerne sidder på en højt hævet terrasse med udsigt til vinmarkerne og ”Würzburg”. Fra ”Marienberg” køres et kort stykke til den gamle ”Mainbro” og resten af eftermiddagen kan anvendes til shopping på markeds pladsen og i gågaden hvor byens smukkeste kirke ligger. Deltagerne mødes igen ved ”den gamle ”Mainbro” og kører retur til hotellet i Bamberg hvor aftensmaden med 1 stk. drikkevare serveres. (km. 210)

Dag 4:

Efter morgenmaden er første besøg på ”Schloss Seehof” i Memmelsdorf lidt udenfor Bamberg. Her får deltagerne en rundvisning på slottet. Gruppen fortsætter et kort stykke til Memmelsdorf bryggeri hvor deltagerne får en rundvisning med smagsprøver på den lokale øl. Herefter serveres middagsmaden der er lavet efter gammel familietradition og hertil en af bryggeriets øl. Efter bryggeribesøget returneres til Bamberg og her kan deltagerne selv gå rundt i den smukke gamle bydel og shoppe. Denne sidste aften serveres middagsmaden med efterfølgende kaffe og kage i restaurant ”Scheiners am Dom” i ”Altstadt“. (km. 19)

Dag 5:

Efter den overdådige morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk