Rejse T - 2019/2020:

5-dages rejse med ”all-inklusive” program til Merseburg, Leipzig, Halle, Sangerhausen, Freyburg m.v.

Med besøg både på Sekt- og Chokoladefabrik, aensejltur på floden Saale inkl. spisning, drik og musik,”Riddermiddag” på borg, besøg i Europas største rosenpark, togtur omkring Tysklands største kunsge sø, eermiddagskaffe i Leipzigs højeste udsigtstårn m.m.

Dag 1:

Ankomst til hotellet Best Western i Merseburg. Den dansktalende rejseleder tager mod ved ankomsten. Efter inkvarteringen serveres velkomstdrink og aftensmad inkl. 1 stk. valgfri drikkevare.

Dag 2:

Efter den dejlige morgenmad er første besøg i byen Halle hvor gruppen besøger Tysklands ældste chokoladefabrik med rundgang, smagsprøver og indkøb. Herfra kører deltagerne videre til Tysklands største kunstige sø hvor gæsterne får en køretur omkring søen i "Geiseltal Express". Samme sted besøges en udstiling i "Pfännerhall". Toget stopper undervejs hvor frokosten med 1 stk. drikkevare serveres på "Vinbjerget". Togturen fortsætter til endestationen hvor gruppen kører videre med bussen til Europas største rosenpark i Sangerhausen. Her serveres eftermiddagskaffe med kage. Hjemkomst til hotellet ca. kl. 17 med aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. (km. 169)

Dag 3:

Kl. 9 starter en bytur med bussen gennem den gamle bydel og en kort byvandring til slottet og domkirken i Merseburg. Turen forsætter til Leipzig hvor første besøg er i ”Panometer” - et panorama i billeder, lys og lyd. Frokosten med 1 stk. drikkevare serveres i den berømte ”Auerbachs Keller” der er kendt fra Goethes ”Faust”. Herefter er der tid til ”Stadtbummel” i den smukke by. Eftermiddagskaffe med kage serveres i det 120 m. høje ”Panorama Tower” hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele området fra bygningens terrasse. Hjemkomst til hotellet i Merseburg ca. kl. 17 med aftensmad og drikkevare fra kl. 18. (km. 118)

Dag 4:

Efter morgenmaden er første besøg på ”Sektkellerei” i Freyburg hvor gæsterne får en rundvisning samt smagsprøve på den ”tyske champagne”. Turen fortsætter til borgen ”Rudelsburg” der ligger med en fantassk udsigt over området. Her serveres en overdådig ”Riddermiddag” inkl. 1 stk. drikkevare. På borgen vil der være forskellig underholdning. Hjemkomst til hotellet ca. kl. 15.15. Her serveres eftermiddagskaffe med kage. Der bliver efterfølgende tid til ”Stadtbummel”. (km. 95)

Kl. 19 sejler gæsterne på en 2 timers tur på floden Saale inkl. middag med 1 stk. drikkevare samt musik. Afgang med bussen til sejlturen kl. 18.30. (km. 8)

Dag 5:

Efter morgenmaden returneres til Danmark.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk