Rejse D - 2019/2020:

Bliv glad i naturskønne omgivelser

​5-dages rejse med fuldpension l Thüringen inklusiv frivillige lettere vandre- og cykelture i Tysklands smukkeste natur samt ekstra skånekost på både morgen- og aftenbuffet´en.

Deltagere der ikke ønsker vandre- eller cykelturen tilbydes et andet program. Se nedenfor.

Grupperne bor i Erfurts Altstadt på Hotel Radisson BLU eller Hotel Best Western hvor der hver morgen og aften serveres en flot buffet tilsat kaloriefattig skånekost for de gæster der ønsker det.

Dag 1:

Den dansktalende rejseleder tager imod gruppen ved ankomsten. Efter ankomst og indkvartering på vort hotel serveres velkomstdrink og aftensmad fra buffet inkl. tilbud om kaloriefattig skånekost. 

Dag 2:

Første besøg er i „Hainich Nationalpark“ hvor gæsterne kan opleve en "Trætopvandring" på gangsikre stier. Turen op og ned foregår med elevator. Efter "Trætopvandringen" kan deltagerne sammen med en lokal Skovranger opleve en smuk kortere vandretur gennem nationalparken. Vandreturen er delt op på 2 x 4 km med picknick madpakke og vandflaske undervejs. 

Gruppen fortsætter til "Thüringer Bratwurstmuseum" hvor der efter en kort information serveres de berømte "Thüringer Bratwurst" med efterfølgende kaffe og kage. Ca. kl. 16 kører gruppen tilbage til Erfurt. De af gæsterne der ikke ønsker at deltage i vandreturen kan blive kørt til Bad Langensalza og her se rosenhaven og den japanske have. Madpakke med drikkevare medtages Ɵl Bad Langensalza. En ekstra dansk eller tysk rejseleder vil følge gruppen til Bad Langensalza. Aftenbuffet​ fra kl. 18. Forbehold for ændring af dagsprogrammet ved dårligt vejr. (km. 150)

Dag 3:

Efter morgenmadbuffetén går gruppen sammen med rejselederen gennem den smukke Altstadt til Erfurts store domkirke. Herfra køres videre til Europas største blomsterpark hvor frokosten serveres i restaurant i blomsterparken. Der bliver selvfølgelig tid til at gå rundt og se de smukke blomster ligesom gæsterne får en køretur i parken med "Blomstertoget". Resten af eftermiddagen til egen disposition. Aftenbuffet fra kl. 18. (km. 10) 

Dag 4:

Gruppen starter kl. 09 og første besøg er "Sennepsmøllen" i Kleinhettstedt. Deltagerne fortsætter på cykel gennem den smukke natur langs floden Ilm. Der udleveres vandflaske og om ønsket også cykelhjelm. Første strækning er på 17 km med endestation på Herregården "München" hvor middagsmaden serveres. Der fortsættes på cykel de sidste 10 km. frem til "Møllen Buchfart" hvor eftermiddagskaffen serveres ved den historiske mølle med den overdækkede træbro. Der bliver lejlighed til at handle i møllebutikken. Tilbageturen til Erfurt foregår med bus. Aftenbuffet fra kl. 18. Deltagere der ikke ønsker cykelturen besøger i stedet borgen "Leuchtenburg" i Kahla inkl. middagsmad. Der følger en ekstra dansk eller tysk rejseleder med på denne tur. Forbehold for ændring af dagsprogrammet ved dårligt vejr. (km. 115) 

Dag 5: Efter den store morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark. 

Tip: Ud over cykel- og vandreturene i rejse D kan vi arrangere rejser med cykelture i forbindelse med vore rejser: C, S og T

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk