Rejse K - 2019/2020 med "all-inklusive" program og nedsat pris:

​Rejse Kultur - og oplevelsesrejser

til Wienberg, Leipzig, Erfurt og Eisenach (Wartburg) "I fodsporene på Marn Luther og Johann Sebasan Bach" 1 overnatning i Wienberg + 3 overnatninger i Erfurt

Dag 1:

Efter ankomsten til Luther Hotel i Wienberg mellem Berlin og Dresden indkvarteres gruppen hvorefter der serveres velkomstdrink og aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare. Efter aftensmaden kan gæsterne gå en tur i den smukke "Altstadt" i Wienberg. Rejselederen tager imod gruppen ved ankomsten.

Dag 2:

Efter morgenmaden tager rejselederen gruppen med på en byvandring. Første besøg er ved Wienberg´s slotskirke hvor Luther i år 1517 indprentede sine 95 teser på hovedporten. Her findes også Marn Luther´s gravsted. Nu forlader gruppen Wienberg og kører til Leipzig hvor deltagerne besøger Thomaskirken også kaldet Bachkirken. Frokosten med 1 stk. drikkevare indtages i den berømte ”Auerbachskeller” der er kendt fra Goethes ”Faust”. Turen fortsæer til Carl Zeiss byen Jena hvor eftermiddagskaffen med kage serveres i ”Scala-Restauranten” i Intershop Tower i 120 meters højde. Herfra er der en fantassk udsigt over hele området. Vi kører nu til vort hotel i Erfurt hvor gruppen indkvarteres og der serveres aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare. Efter aftensmaden kan gæsterne på egen hånd besøge ”Altstadt” i Erfurt der ligger få skridt fra hotellet. (km. 230)

Dag 3:

Efter den store morgenmadsbuffet kører gruppen til Luther- og Bachs by Eisenach hvor første besøg er i "Drageslugten" - et mærkværdigt naturfænomen. For enden af "Drageslugten" serveres en "Dragesnaps". Deltagerne fortsætter et kort stykke til borgen Wartburg, hvor gruppen stiger om i minibusser som kører op i borgen. Gruppen får en rundgang på borgen og deltagerne ser bl.a. Luthers arbejdsværelse hvor han skrev sine reformationstekster. Deltagerne spiser middagsmad inkl. 1 stk. drikkevare i borgens restaurant. Turen fortsæer til Bachs hus i centrum af Eisenach. Her ser og hører deltagerne Bachs gamle instrumenter. Der bliver lejlighed til lidt "Stadtbummel" inden eftermiddagskaffen serveres. (km. 145)

Dag 4:

Rejselederen tager denne formiddag gruppen med på en byvandring i Erfurt hvor første besøg er i det berømte "Augusnerkloster". Hereer fortsættes til den store domkirke og gruppen kommer forbi den beboede "Krämerbrücke" og andre af Erfurts smukke bygningsværker. Frokosten med 1 stk. drikkevare serveres i restauranten "Zum güldenen Rade". Resten af eftermiddagen er til egen disposion. Om aftenen serveres middagsmaden med 1 stk. drikkevare i den historiske kultrestaurant "Lutherkeller".

Dag 5:

Efter den store morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk