Mariager & Randers

3-dages rejse​

Efter opsamling køres over Fyn til Bindeballe Købmandsgård som vi besøger inden vi kører til Hotel Postgaarden i Mariager hvor vi skal indlogeres.

Dag 1

Besøg Bindeballe Købmandsgård. Bindeballe Købmandsgård er en gammel købmandsgård, som i dag huser købmandsbutik og -museum. Både ude og inde vil skilte, udstillingsgenstande og inventar minde om, hvordan det var engang. 

Bindeballe Købmandsgård er grundlagt i 1897, samtidig med at Vejle-Vandel Jernbanen blev åbnet. Købmandsgården er i fuld drift i de originale bygninger som en gammeldags blandet landhandel med personlig betjening. I Bindeballe Købmandsgård kan du bl.a. købe specialiteter som Bindeballe Bjesk, bitter, brændevin m.m.

I Bindeballe Købmandsgård findes også Danmarks største købmandsmuseum med en udstilling af gamle varer, skilte, inventar m.m. Samlingen rummer mere end 5.000 forskellige varer. De ældste er mere end 100 år gamle.

Frokost I Bindeballe Købmandsgård.

Ankomst til Hotel Postgaarden i Mariager hvor indkvartering finder sted. Middag i hotellets restaurant.​

Dag 2

Morgenmad i hotellets restaurant. Efter morgenmaden er der tid på egen hånd til at gå rundt og se lidt på Mariager som også kaldes ” den lille Korsbæk”.

Kl. 13.00 Køres fra Hotellet til Memphis Mansion som er en kopi af Graceland i USA. Den danske kopi ligger i Randers og er opført af Henrik Knudsen. Henrik Knudsen er formand for den danske Elvis Presley-fanklub The Official Elvis Presley Fan Club of Denmark. Memphis Mansion drives som restaurant, selskabslokale, souvenirshop og Elvis-museum. Endnu engang slår Memphis Mansion dørerne op til Randers Country Festival.

Porten til dette heldagsarrangement åbner kl. 11 og første show starter kl. 12.00. Det bliver en festlig dag hvor I kan nyde en skøn dag med masser af lækker countrymusik. Glæd dig også til: Årets flotteste Amerikaner... Bil, Skandinavisk mesterskab i Rodeo, Kåring af bedste Western Outfit.

Denne dag er frokost og aftensmad for egen regning. Forventet returkørsel til hotellet kl. 19.00​

Dag 3

Morgenmad i hotellets restaurant. Kl. 9.45 afgang fra Hotellet til Mariager havn hvor vi skal ud sejle med Mariager Fjords ”hjuldamper ”Svanen med togtur med Mariager-Handest Veteranjernbane og lokal bus Handest-Hobro.

På ruten kan et af de smukkeste stykker af Danmark opleves. Efter sejltur køres od Sjælland.

Pris pr. person kr. 2.885, i Dobbeltværelse.

Tillæg eneværelse kr. 300,00

Prisen inkluderer: - 2 x morgenmad - 2 x frokost, 1 x aftensmad fredag. Besøg hos Bindeballe Købmandsgård - besøg Memphis Mansion i Randers hvor der afholdes Country Festival – Sejlturen på Mariager Fjord samt togtur - alle forplejninger og entreer ifølge programmet.

Tilmelding/Yderligere oplysninger:

A-Busserne/Turismo Tlf. 47 17 81 52

Der indbetales depositum på kr. 500,00 pr. person ved tilmelding, restbeløbet indbetales senest den. 1 april 2020.

Indbetaling til Reg.nr. 3430 konto nr. 3433091191

Opsamling: Kl. 8.00 Hvedemarken 10, Ølstykke, kl. 8.35 Brønshøj Torv, kl. 8.55 Valby Station

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk