Szczecin i Polen

5-dages rejse.

Efter opsamling køres til Gedser hvor vi sejler til Rostock og derefter køre til Szczecin, Polen.

Szczecin er en stor polsk havneby som er godt kendt af turister fra Scandinavian nok blandt andet på grund af at byen kan nås fra Danmark eller fra Sverige meget nemt enten via motorvej igennem Tyskland eller med færge fra København eller fra den svenske by Ystad. Byen er i konstant udvikling og helt sikkert værd at besøge. Her kan der ses mange interessante historiske skatte og gode hoteller, indkøbs mulighederne trækker også hvert år mange besøgende til Szczecin.

Vi skal bo på Hotel Radisson Blu**** som ligger i et moderne kompleks i centrum af Szczecin, lige ved siden af butikscenteret Galaxy og 900m fra De Pommerske Hertugers Slot. Hotellet byder på værelser indrettede i klassisk stil med gratis trådløs internetadgang og aircondition.

De har også minibar og kabel-tv, og de moderne badeværelser har badekar og hårtørrer. Gæsterne kan nyde gratis adgang til den indendørs swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Link til hotellets hjemmeside her http://www.radissonblu.pl/hotelszczecin​

Dag 1 - den 03.06.2020, onsdag:

 Ankomst til Szczecin og indkvartering på hotellet. Middag i hotellets restaurant.

Dag 2 – den 04.06.2020, torsdag:

 Morgenmad i hotellets restaurant. - Guidede byrundtur i Szczecin med bus. Vi kører igennem centrum, forbi nogen af de store rundkørsler som byen er kendt for, til Søfarts Museum og boulevarden ved Odra floden. Her et kort stop. - Sejlturen på Odra floden ca. 1.time - Frokosten på en restaurant ved floden. - Fri eftermiddag. - Middag på hotellet.

​​

Dag 3 – den 05.06.2020, fredag:

Morgenmad i hotellets restaurant. - Besøg i de tyske bunkrer. Bunkrer blev bygget af tysker og brugt sidst under Anden Verdens Krig. I dag er det et museum hvor man ser og går igennem en ca. i alt 1,5 km underjordiske gange. - Sightseeing i den gamle byen. Vi spadserer fra De Pommerske Fyrsters Slot igennem den gamle byen til Skt. Jakobs Katedral. - Besøg i katedralen. - Frokost på en restaurant i den gamle by. - Fri eftermiddag. - Middag på hotellet.

​Dag 4 – den 06.06.2020, lørdag:

 Morgenmad i hotellets restaurant. - Besøg på en landbrug med gedeavl. Det er et privatejet økologisk landbrug hvor der avles ged og produceres gedemælk’s produkter. Her får vi en hyggelig omvisning og fortælling om stedet samt en kop kaffe & et stykke kage. Herefter afgang til Nowe Warpno. 

Nowe Warpno er en lille hyggelige by beliggende ved vandet – ved Szczecin Lagunen og lige ved den tyske grænse. Her ser vi centrum af byen og tager en kort men hyggelig kaffepause ved stranden hvor der vil være mulighed for at gå op til udsigtstårnet som har en behagelig højde. - Afgang mod Trzebiez - Frokost på en restaurant i Trzebiez. 

- Besøg i Slik og Chokolade Fabrikken Dobosz, Under besøget ser vi produktionslinjen og selvfølgelig får alle mulighed for at få en smagsprøve. Efter besøget vil der være mulighed for at købe chokolade i fabrikkens butik. - Ankomst tilbage til hotellet ca. kl. 17.00. - Middag på hotellet.

Dag 5 – den 07.06.2020, søndag:

 Morgenmad i hotellets restaurant. - Afgang mod Danmark.

Pris pr. person kr. 4.875,00 i Dobbeltværelse.

Tillæg eneværelse kr. 905,00

Prisen inkluderer: - 4 x BB på det valgte hotel - dansktalende guide - 4 x middag på hotellets restaurant - 3 x frokost på en restaurant tilpasset til programmet - Besøg i økologisk landbrug inkl. smagsprøve og kaffe - Besøg i slik og chokolade fabrik inkl. smagsprøve - Besøg i bunkre i Szczecin med guide - Besøg i Skt. Jakob Katedral - Sejlturen på Odra floden 1 time - alle entreer ifølge programmet.

Tilmelding/Yderligere oplysninger: A-Busserne/Turismo

Tlf. 47 17 81 52

Der indbetales depositum på kr. 500,00 pr. person ved tilmelding, restbeløbet indbetales senest den. 1 april 2020.

Indbetaling til Reg.nr. 3430 konto nr. 3433091191

​Opsamling: Kl. 6.15 Ølstykke Bibliotek

Ønskes morgenbuffet på færgen Gedser/Rostock på udturen er der tillæg på kr. 114,- pr. person Ønskes aftenbuffet på færgen Rostock/Gedser på hjemturen er der et tillæg på kr. 169,- pr. person

Vigtig!!!! Hvis man ønsker mad på færgen skal dette bestilles, når man bestiller rejsen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at skrive til os via formularen herunder. Så vil vi besvare din henvendelse,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

A-BUSSERNE/TURISMO

CVR: 17492799

Kontakt

Telefon: +45 47 17 81 52

E-mail: turismo@a-busserne.dk